BLOG overzicht

Mysterie: baklava

16 Feb, 2020

Sommige producten of eetgewoonten vind je terug over de hele wereld. Baklava, zo zoet en lekker dat het verslavend is. Maar waar komt dat nou echt vandaan?

16 Feb, 2020

Aanschuifdiner: Tante Ivy

Elke maand wordt de tafel gedekt om samen te eten en kennis te maken met de keuken van de chefs van Cater Collective. In januari kookt Tante Ivy!

01 Feb, 2020

Chef's kitchen: Iman

Maak kennis met de cateraars uit de Cater Collective community. Deze keer in de spotlight: Iman.

25 Jan, 2020

Tips: culinaire reisprogramma's

Blijvend nieuwsgierig naar culinaire diversiteit, pik ik van alles op om met jou te delen. Dit keer aandacht voor: culinaire televisie reisprogramma's!

13 Jan, 2020

Mille épices: za'atar

Uit het Frans vertaald; duizend specerijen. Dat zet je zintuigen in werking. Zien, ruiken, voelen, proeven! Deze week aandacht voor: za'atar!

02 Jan, 2020

Chef's kitchen: Mina Abouzahra

Kookworkshop: Turkse keuken van Nuriye

Tips: multiculinaire kookboeken

Mille épices: ras el hanout

Chef's kitchen: Syrianjoy

Tips: Netflix voor food en culture lovers

Chef's kitchen: Olivity

Kookworkshop: Indiaas ayurvedisch en vegan

Chef's kitchen: Hinkali & Co