BLOG overzicht

Mille épices: za'atar

02 Jan, 2020

Uit het Frans vertaald; duizend specerijen. Dat zet je zintuigen in werking. Zien, ruiken, voelen, proeven! Deze week aandacht voor: za'atar!

02 Jan, 2020

Mysterie: dumpling

Sommige producten of eetgewoonten vind je terug over de hele wereld. Zo ook de dumpling. Maar waar komt dat nou echt vandaan?

23 Dec, 2019

Chef's kitchen: Mina Abouzahra

Maak kennis met de cateraars uit de Cater Collective community. Deze week in de spotlight: Mina Abouzahra.

11 Dec, 2019

Kookworkshop: Turkse keuken van Nuriye

Nur culinair geeft een kijkje in de Turkse keuken met haar kookworkshops. En dat heb ik mogen ervaren. Lees hier mijn ervaring!

01 Dec, 2019

Tips: multiculinaire kookboeken

Blijvend nieuwsgierig naar culinaire diversiteit, pik ik van alles op om met jou te delen. Dit keer aandacht voor: multiculinaire kookboeken van 2019!

25 Nov, 2019

Mille épices: ras el hanout

Chef's kitchen: Syrianjoy

Tips: Netflix voor food en culture lovers

Chef's kitchen: Olivity

Kookworkshop: Indiaas ayurvedisch en vegan

Chef's kitchen: Hinkali & Co