Abeer + Mo

Bedrijfsnaam

Syrianjoy

Roots

Damascus, Syrië

Specialiteit

Traditioneel Syrische keuken

Catering opties

Lunch, borrel en diner

Locaties

Abeer en Mo verzorgen catering de in de hele Randstad

Op basis van 6 reviews

Over

Abeer en Mo barsten van de energie en het enthousiasme. Bij hun komst in Amsterdam en verblijf in een tijdelijk klein opvanghuis aan de Mauritskade begon het koken van de gerechten uit hun geliefde Syrië. Cateringbedrijf Syrianjoy werd niet veel later geboren, want zij willen niets liever dan heerlijk Syrisch eten bereiden in Nederland. Inmiddels zijn zij hard op weg met hun integratie in Nederland, het koken voor Nederlanders is hier een belangrijk onderdeel van!

Wil je meer te weten komen over de Syrische eetcultuur? Lees hier meer over!

Catering Opties

Borrel

Keuze uit 3, 5 of 7 verschillende fingerfoods
25 - 300 personen

Diner, buffet

Van 4 tot 12 verschillende gerechten te kiezen
20 - 300 personen

Lunch, buffet

Keuze uit 3, 5 of 7 gerechten
20 - 300 personen
offerte aanvragen wij maken de offerte op maat aan de hand van uw wensen

"Syrianjoy, een bedrijfsnaam die hun plezier in koken en liefde voor hun cultuur prachtig weerspiegelt. En dat Abeer en Mo staan voor joy dat ervaar je meteen als je ze ontmoet!"

Reviews

Catering was helemaal prima, heerlijk gegeten en aardige koks!

Aad Kuin, februari 2020

Kiezen voor twee cateraars via Cater Collective was een schot in de roos voor het halfjaarlijks event van Taal Doet Meer! Syrianjoy zorgde voor heerlijk eten en dat viel goed in de smaak met de Surinaamse hapjes.

Andrea Catshoek - Taal Doet Meer, februari 2020

De catering was heel lekker, alles is opgegaan. Mo is een heel aardige man en heeft ervoor gezorgd dat alles mooi gepresenteerd werd. Dus zeker voor herhaling vatbaar!

Jikke Vermuelen, januari 2020

De catering was uitstekend! We hebben genoten van de maaltijd, en vonden de wijze waarop Mo & Abeer deze verzorgde bijzonder sympathiek.

Annemiek Wesselo, december 2019

Wat hebben wij toch genoten!! Het eten was overheerlijk en iedereen was er super enthousiast over. Heel erg bedankt voor alle moeite en hopelijk tot snel!

Zainab - Stichting Both ENDS, december 2019

De catering was perfect verzorgd. Vooraf heb ik een aantal keer contact met Jacqueline gehad om alles te regelen. Het eten van Syrianjoy was geweldig lekker en een groot succes.

Evelyn, oktober 2019

Blog

Chef's kitchen: Syrianjoy

Maak kennis met de cateraars uit de Cater Collective community. Deze week in de spotlight: cateringbedrijf Syrianjoy van Abeer en Mo.

02 Nov, 2019

Mysterie: samosa

Sommige producten of eetgewoonten vind je terug over de hele wereld. Zo ook de samosa. Maar waar komt dat nou echt vandaan?

25 Oct, 2019

Tips: Diversity Day

Blijvend nieuwsgierig naar culinaire diversiteit, pik ik van alles op om met jou te delen. Dit keer aandacht voor: Diversity Day!

13 Sep, 2019