Hoe werkt het

Op het platform van Cater Collective vind en vergelijk je diverse cateraars. In 4 simpele stappen heb je vrijblijvend een offerte aangevraagd voor jouw opdracht. Hoe dat in z'n werk gaat lees je hier.

1

Vul de gegevens in van jouw aanvraag

Aan de hand van de informatie van jouw verzoek wordt de zoekopdracht gestart. Geef eerst aan wat voor een soort event het is. Dan hoeveel personen worden verwacht en wat de locatie is. En tot slot de datum van het event.

De zoekopdracht wordt gestart!

2

Bekijk beschikbare cateraars

Het overzicht van beschikbare cateraars wordt getoond. Je leest meer informatie over een cateraar door hen aan te klikken. Zo krijg je een impressie van het aanbod en een overzicht van hetgeen de cateraar verzorgen.

De keuze is aan jou!

3

Vraag direct een offerte aan

De indruk die je hebt gekregen, kan je meteen gebruiken om een offerte aan te vragen. Door middel van het aanvraagformulier wordt de complete informatie gevraagd die nodig is om een offerte uit te brengen.

Het wachten is op ons!

4

Ontvang reactie binnen één werkdag

Wanneer wij de aanvraag ontvangen, gaan wij voor jou aan de slag. Wij maken alle offertes op maat. De offerte wordt binnen één werkdag verstuurd. Na één week benaderen wij jou voor een reactie.

Jouw aanvraag is behandeld!

FAQ

Wat is Cater Collective?

Cater Collective is een community van cateraars uit diverse culturen die via het online platform catering en kookworkshops aanbieden. Culinaire vraag en aanbod komen zo eenvoudig samen. De community van cateraars is zorgvuldig geselecteerd en staat garant voor professionaliteit. De koks met een migratieverleden koken hun eigen authentieke recepten. 

De community van Cater Collective is gecentreerd in de Randstad. Met de keuze voor catering via Cater Collective wordt interculturele verbinding gemaakt, door de grensverleggende catering.

Wat doet Cater Collective voor de cateraar?

Cater Collective is er voor de ondernemer met een migratieverleden die een eigen cateringbedrijf heeft of kookworkshops geeft. Op het platform van Cater Collective kunnen cateraars een eigen profiel krijgen ter promotie van hun diensten. Cater Collective biedt handvaten voor het opstellen van menu en prijzen, zorgt voor professionele foto's en vertelt de mooie verhalen van de cateraars. Met achtergrond informatie over de keuken van de cateraar en blogs zorgt Cater Collective ervoor dat het catering aan bod en de kookworkshops aantrekkelijk worden gemaakt. 

Voor aanvraag van catering of kookworkshop verzorgt Cater Collective de offerte en administratie. Hierdoor worden cateraars van extra werk ontzien. Deelname aan Cater Collective zorgt ervoor dat er aanvullende opdrachten worden gerealiseerd voor cateraars. Interesse voor deelname? https://catercollective.nl/cateraar-worden

Word elke aanvraag in behandeling genomen?

Ja. Wij garanderen dat er na aanvraag binnen één werkdag op wordt gereageerd. In principe is dit met de offerte. Echter bestaat de mogelijkheid dat de aanvraag wordt afgewezen met reden. Hierover wordt u ingelicht.

Hoe ver van te voren kan ik een aanvraag doen?

Wij nemen aanvraag in behandeling maximaal één jaar en minimaal 3 dagen van tevoren. Voorbeeld: voor een event op zaterdag kan je uiterlijk op woensdag een aanvraag doen. Houdt er wel rekening mee dat er één werkdag wordt aangehouden voor de behandeling van de aanvraag. Wij adviseren om ruim op tijd een aanvraag te doen, zodat u rustig de tijd heeft om de catering te bevestigen.

Ik heb een offerte ontvangen, hoe nu verder?

Bij het versturen van een offerte vragen wij om een reactie op de geleverde offerte. Mocht er na één week nog geen reactie ontvangen zijn, dan zullen wij zelf even contact opnemen. In de offerte staat vermeld hoe lang de offerte geldig is. Binnen deze termijn verzoeken wij om een reactie op de offerte. Wanneer de offerte wordt goedgekeurd sturen wij een orderbevestiging en een verzoek tot aanbetaling (zie 'Hoe gaat de betaling in zijn werking?)

Hoe wordt BTW gerekend?

In de offerte wordt altijd genoemd of de prijzen in- of exclusief btw zijn. Voor particuliere klanten geldt dat wij offreren inclusief btw en voor zakelijke klanten offreren wij exclusief btw.