Over Cater Collective

Door zoveel nationaliteiten in Nederland wordt onze eetcultuur beïnvloed. Met bewondering voor ondernemers met een migratieverleden die hier hun eetcultuur willen overbrengen, is Cater Collective gestart.

Cater Collective bouwt aan een netwerk van cateraars uit diverse culturen. Allemaal ondernemers die de keuken van hun origine koken.

Via het platform worden cateraars aangeboden. Om zo vraag en aanbod samen te brengen voor het boeken van kleurrijke catering, kookworkshops en het organiseren van events.

Het boeken van catering is super eenvoudig via het platform. Maar Cater Collective biedt ook full service event planning aan, om de gehele organisatie van jouw event uit handen te nemen. Zo zorgen wij voor concept ontwikkeling en creatie en het volledige eventmanagement. En met het uitgebreid netwerk aan cateraars, vinden wij de catering die aansluit bij de wensen, terwijl wij de organisatie in handen houden.

Cater Collective kan zorgen voor:

// Cateraar connectie
// Concept ontwikkeling
// Eventplanning
// Eventmanagement

Lunchcatering, pre-wedding dinner, zakelijk diner, bedrijfsborrel, seminar, client events, wat je maar wilt! Cater Collective zorgt voor smaken van ver en de professionaliteit van hier!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier informatie aan:

Dit ben ik, Jacqueline Heerkens Thijssen.

Met voorliefde voor heerlijk eten, interesse in mensen en andere culturen en met talent voor organiseren creëer ik een community van cateraars. Omdat ik bewondering heb voor deze ondernemers en hun werk wil aanmoedigen, ondersteunen en bij jou bekend maken.

Met Cater Collective ben ik in staat om cateraars een gezicht te geven en om hun verhalen te delen. Zo kan ik grensverleggende events organiseren waar eten zorgt voor interculturele verbinding.

Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Geïnteresseerd in een samenwerking of wil mij inhuren als freelance project- of eventmanager, neem dan even contact op!